lauantai 13. kesäkuuta 2015

1# päivä Ahvenanmaalla

Rakas päiväkirja, lauantai 13.6.2015. 1# päivä Ahvenanmaalla.

On lauantai ja olemme makoilemassa Strandnäsin koulussa luokassa nro ? Mutta aivansama...
Tänään on saatu kävellä ja kulkea ihan tarpeeksi, kun aamu alkoi klo 06.20 Turun Kristillisessä koulussa "makoisten" unien jälkeen. Popsimme aamiaiset naamariin ja lähdimme kohti öönm... jotain terminaalia no satamaa kohti jokatapauksessa. Odottelimme sitte siellä kauniissa järjestelmässä ja seurasimme "johtajaa" äitiä. Tästä onkin yksi kuva tuola alempana :)

Päästyämme laivaan jännittävä matka alkoi. Ensiksi käväistiin Amorellan ( laivamme ) yläkannella ulkona ja oltiin siellä tovi ja ne jotka uskalsivat katsoivat "kauniita" maisemia.
Pieni saitsiin ((?) en tiiä miten se kirjotetaan ) laivassa ympäriämpäri ja sitten saatiinkin jo Rasmus kadotettua. Onneksi pieni herra oli vain vessassa. :D  Siirryimme johonkin pyöreään (Panorella?) ravintola pubi juttu Disco hötskään ja hilluimme sitten siellä. Arin ja Jutan johdosta tytöillä alkoi Ruotsin opettelu ja tenttaus. Tästäkin löytyy foto alhaalta. :)
Sitten alkoi tyttöjen HUOM! ei minun. Tanssi humpat tanssilavalla, kun pojat ujosteli kuten tavallista ja katselivat kun daamit pyöri lattialla. Väli breakillä tytöt lähti porukalla vessaan. Ja kuinka ollakaan tyttöjä lähti 5, mutta takaisin tuli vain 4. Ellamme oli jäänyt matkasta. ( käynyt viimeisenä vessassa, muut olivat jo lähteneet ja Ella jäi yksin, hyvän suuntavaiston perusteella lähti väärään suuntaan, mutta löytyi lopulta takaisin ja vetää nyt hirsiä pari patjaa minusta vasemmalle.

Lopulta pääsimme rantautumaan kaikki kersat matkassa. Ja olihan kaikilla jo aika nälkä kun aamupalasta oli jo tunteja nii päätettiin mennä paikalliseen pitseeriaan Diablohon, vaikka Ari kovin olisi ollut matkalla Koti pizzaan. Sillä syötiin masut täyteen pitsaa. Siitäkin alla kuva :)

Masut täynnä etsimme koulun jossa nyt olemme ja levittäydyimme tänne patjoineen päivineen. Sängyt ja vaatteet levitettynä lähdimme sinisissä vaatteissa marssimaan Maarianhaminan torille josta kulkueemme lähti liikkeelle melkein 114 joukkueen kanssa. Pääsimme kolmansiksi 115 joukkueesta. Jo ennen matkaan lähtöä koko tori sai varmasti tietää, että me ollaan täällä, mistä ollaan ja, että me haluttiin heidän tietävän sen. Koko matkan ajan kuului kovaan ääneen huuto: "On meillä hauskaa me pelataan vaan, pistetään peli nyt rullaamaan, hyy-yy-yyvä Yly! Yly! Kannustetaan, me ollaan reiluja, ollaan joukkue Itä-Suomesta, hyy-yy-yyvä Yly! Yly! JEE!!" Ja tätä hoilattiin koko kulkueen ajan niin, etänä kurkut on kipeenä. 
Minä vielä johdin joukkoa ensimmäisenä Yllätyksen lippu kädessä ja perässäni muut nätisti. Tästäkin on yksi kuva tuolla alla.

Nyt päivämme alkaa vetää viimeisiään ja kaikki on jo käynyt nukkumaan, niin minunkin kyllä pitäisi. Tuossa alla on vielä muutama kuva joista jo aiemmin kerroin. Hyvää yötä!!

   <3:mellä Minttu Kurki ja 04 tytöt






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti