sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

2# päivä Ahvenanmaalla


+



Rakas päiväkirja, sunnuntai 14.6.2015. 2# päivä Ahvenanmaalla


"Gurh ja murh!" sanoi äsken vatsani nälkäisenä. Istun jälleen tällä minun vihreällä ilmapatjalla siinä samassa koulussa, kuin eilenkin illalla. Kaikki muut ovat suihkussa, kaupassa, vanhemmat omissa majoituksissaan ja muualla, mutta minä kirjoitan tätä minulle tärkeää web-päiväkirjaa, blogiani. 

Tänään on ollut aika vilske päivä. Olevinaan todella hyvin nukuttujen yöunien jälkeen aamulla iloisena herättyä ja aamupalat naamariin vedettynä, me lähdimme kohti Kastelholman linnaa. Matkaa oli noin. 23 km ( ? ) Oltiin vähän etuajassa nii päätimme ( Ari, Minna ja Jutta ) käydä vilkaisemassa ulkoilmamuseota. Se näytti ihan samalta, kun Mauri Kunnaksen Koiramäessä oleva suljettu piha piiri. Kellon tultua 10.00. Saimme ostettua liput ja pääsimme valloittamaan Kastelholman linnan. ( tästä on kuva tuolla alhaalla ) Kun saimme valloitettua linnan, vaikka lippu unohtui tukikohtaan, saatoimme jatkaa matkaa linna kierrokselle. Itse pidän hirveästi historiasta joten se oli hyvin ikimuistoinen kokemus. Meillä oli käsitelty samoja asioita juuri koulussa hissantunnilla. Linnakierroksella tuli paljon tietoa noidista viljamakasiineihin, rakennustyylien kautta kaivoon. Tulipahan 04:sille kulttuurikylpy historiaa. 

Historia katsauksen jälkeen lähdimme huristelemaan takaisinpäin, mutta matkalla houkutteli uhkaava TAFFELIN TEHDAS ja myymälä!! No valmentajan anomuksesta päätimme sitte pysähtyä vain katselemaan sitä myymälää, ei siis todellakaan ostamaan mitään. :) Houkutus vei voiton ja tuli sitten osteltua, vaikka mitä ja millä mitalla, mutta jos pääsee Ahvenanmaalle ja Taffelin tehtaalle / myymälään niin on kyllä oikeus ostaa jotain. 

Päästyämme takaisin kouluun vaihdoimme kuivat sukat ja mentiin syömään. Ruokailun jälkeen siirsimme katseet valkokankaalle ja repesimme katsomaan edellisten turnausten ja pelien videoita. Huilitaukojen jälkeen tytöt rupesivat vetämään pelikamoja päälle ja valmistautumaan tulevaan peliin Honkaa vastaan. Kun kamat oli päällä lähdettiin marssimaan kohti uutta ja tuntematonta, ( nyt pitäis kuuluu rummutusta ) ........... JALKAPALLO KENTTÄÄ!!! Jes nyt päästäisiin asian ytimeen. Jännitys on ihan pilvissä, ja tunnelma kireä jo alkulämmittelyistä lähtien. Tuomari vislaa pilliinsä ja peli käynnistyy. Taisto Honkaa vastaan oli alkanut. Peli alkaa rohkeasti meidän aloituksella, Venkku lähtee itse harhauttamaan ja kuljettamaan kohti vastustajan maalia. Hyökkäys kuitenkin epäonnistuu ja tilanne muuttuu kokonaan. Lopullinen lopputulos on 3-1 Yllätyksen voittoon. "Ei ollut epäilystäkään, tiesin ensimmäisellä minuutilla jo, että voitto olisi meidän!" valmentaja sanoo itsevarmasti pelin jälkeen. No asiasta voi olla montaa mieltä, olihan peli ainakin välillä aika tasaista. 
Ensimmäisen pelin päätyttyä palasimme 300m päähän kouluun ja tytöt vaihtoi kamoja ja me käytiin syömässä. Ruuan jälkeen palasimme taas katselemaan vanhoja videoita edellisistä peleistä. Ajan kuluttua ruvettiin taas valmistautumaan seuraavaan koitokseen, kaatamaan MPS:ssän. Nyt alkulämpät oli jo löysemmät, mutta tilanne oli yhä kireä. Peli alkaa taas, mutta peliä ei ehdi kulua kuin max 4 min, kun MPS:ssän verkko heilui. Tämä tapahtui vielä noin 5krt seuraavan 35min aikana, kun Yllätys voitti 5 ( ?  ) - 0. Pelien jälkeen tytöt kävi pika suihkussa ja otettiin vähän murua rinnanalle. Väsynein mielin kaikki ovat käymässä nukkumaan. Peppi ja Ella saivat muuten viirit ja kaikki melkein meni hyvin.

Nyt minun pitäisi olla taas laittamassa hiuksia ja pesemässä hampaita, mutta päätin olla kirjoittamatta tätä klo 10 jälkeen yöllä. Ei tänään sen kummempaa, kirjoitan taas huomen illalla.

   <3:mellä Minttu Kurki ja 04 tytöt

P.S. Tuossa alla on kuvia linnan valtauksesta yms. Katso ne vielä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti