maanantai 15. kesäkuuta 2015

#3 päivä Ahvenanmaalla

Rakas päiväkirja, maanantai 15.6.2015. #3 päivä Ahvenanmaalla
Klo on 14.17 eli ei ole vielä läheskään ilta. Mutta meilä on nyt tässä pitempi tauko ennen seuraavaa peliä.
Aamu alkoi tyytyväisenä. Syötiin aamupalat ja lähdettiin hilautumaan kohti autoja ja paikallista kauppakeskusta, _
Olimme jälleen aikaopaljon etuajassa, mutta onneksi kauppakeskus oli jo auki, tosin kaikki kauipat olivat vielä kiinni.
"Astumme täysin uuteen ja tuikituntemattomaan kauppakeskus _. Tunnelma on jännittynyt. Näemme edessämme keskuksen pohjapiiroksen. Suunnistajamme Emmi, osasi lukea karttaa ja suunnistaa meidät etsimämme Sportian luokse. Matkalle kuitenkin tulee este! Se on tan-tan-taa, LEIKKIPAIKKA :0!! Apua mitä me teemme!? M-mm, sitä ei voi ylittä, sitä ei voi alittaa, sitä ei voi kiertää, täytyy mennä leikkimään!! Niin toteavat kaikki tytöt ja ryntäävät leikkimään. Eikä siinä kestänytkään , kuin max 2min ja koko leikkipaikka on räjähtänyt. Minä istuiduin äidin ja Saran äidin kanssa viereiseen kahvioon, josta äiti ja Tarja ostivat caputsiinit ja mansikka leivoksen ja popsivat ne sitten. Sillävälin herras väki ( Ari ja Pekka ) loikoilivat nahkasohvilla. Kun pirpanat räjäyttivät leikkipaikkaa. Ikuisuuden kestäneen ajan kuluttua lähdimme käymään vessassa. Käväisimme pikaisesti viereisessä ihme RuotsalaisAhvenenmaalaisessa tokmanni rautakauppa, prismassa kävelemässä. Kun palasimme Sportian eteen se oli onneksi jo auki. Siinä tapahtui yleinen hajaannus kuten talonpoikien kapinassa Nuijasodassa Klaus Flameniä vastaan, mutta ei siitä sen enempään."  Ostin muuten Sporttiasta joksuhousut. Olimme saavuttaneet Sporttian ja saatoimme lähteä takaisin koululle.
Koululle päästyämme lähdimme syömään. Kun saavuimme ruokailusta, tytöt rupsevit vaihtamaan pelikamoja hyvin pikaisesti, koska ruokailu myöhästyi pahasti teknisten ongelmien takia. Kun kamat saatiin päälle lähdimme marssimaan, kohti kenttäää. Pelin alkuun oli enää hetki, kun alkulämmittelyt oli suoritettu. Lämpissä oli hirveää sähläystä ja kohellusta, joka meinaa huonoa ja sitä oli tulossakin. Peli alkaa jälleen itsevarmasti ja tasaisesti. Peli oli meidän hallussa, mutta oli sähläystä ja epävarmuutta. Lopulta vastustajamme PIF teki maalin. Puolierä alkaa ja kaikki saavat hetken huilia. Tiukka puhuttelu ja asiat käydään läpi huolella. Toinen puolisko alkaa ja peli jatkuu taas tasaisena. Peliä kuluu ja kuuluu, meillä on maalipaikkoja ja ihan läheltä tilanteita, mutta ei sitten yhtään tuuria. Vihdoin FIF:kin verkko heilahtaa, ja peli on tasan 1-1, mutta se ei riitä. Pelion jo lopuillaan mutta tsemppi on vielöä 5allella. Kaikkia väsyttää jo, vaikka meillä oli klome vaihtomiestä. Peli päättyy 1-1, olisi voinut mennä huonomminkin, mutta ei meillä mennyt lähellekkään hyvin, vaan tosi huonisti. Se peli kuitenkin oli jo mennyt ja historiaa. Oli käännettävä kasvot kohti tulevaa.
Pelin jälkeen palattiin koululle ja luokkaan. Otettiin evästä ja palaveerattiin pelistä. Kukaan ei tehnyt juuri mitään kummaa siinä välissä. Tuli kuitenkin jo toisen pelin vuoro, odotetusti toivotiin huomattavasti parempaa peliä, mutta turhaan. Seuraava vastustaja oli PU62, joka oli tiedetysdti parempi, kuin aiemmat vastustajat. Lämmittelyt oli taas häsläystä, vaikka en itse ollut katsomassa, koska Ronjan pikkuveli Rasmus koulkutti minus maalivahdiksi. No en ollut kyllä kummoinen, mutta hauskaa se oli.
Peli on alkamassa, tunnelma on jälleenkireä ja pinkeä. Pelin alku on kuin harvinaisen pahaa painajaista. Mikään ei onnistu ja peli ei ole kaunista. Lopulta PU62 saa rangaistuspotkun, koska Maria esti pelaajaa. No veto menee suoraan vasempaan alakulmaan eikä Maria voi sille mitään. Peli muuttuu vain kauheammaksi. Tulee puolierä ja käydään todella tiuikka ja tarkka palaveri, mutta se ei paljoa auta. Toinen puolisko on jo parempi, mutta se saattaa johtua oasittain myös siitä, että valkut on hiljempaa ei kokoajan tule ohjeita. ( terveisiä Jutalle, Markolle ja Arille :D ) mutta silti peli meni huonosti. Pian PU62 tekee vielä toisen maalinkin. Ja peli päättyy 2-0 PU62:lle, vaikka Yllätys ei luovuttanut ollenkaan.
Nyt molemmat pelit on jo ohi ja tytyöt on käynyt suihkussa ja syöty. Äsken tytöt kävi vielä tanssahtelemassa alakerrassa naapurin tyttöjoukkueen kanssa. Ai joo, enne sitä me tehtiin vudeo live haastattelu Yllätyksen nettisivuille. Siinä vasta nauramista välillä olikin. Kaikki on kuitenkin nyt jo rauhoittunut ja katsovat videoita tämän päivän peleistä, ja yritetty nostaa tyttöjen katseet maasata kohti tulevaa. Klo on tänään vasta 21.36 kun kirjoitan blogiani. Rupean kohta nukkumaan, koska minua väsyttää ihan hirveesti.
   <3:mellä Minttu Kurki ja 04 tytöt
P.S. miun pitäis haastatella Nice futiksen valkuu huomenna sinne nettisivuille livenä APUA!! Mutta siitä lisää huomenna.
P.S.S. tossa alla on kuvia tästäpäivästä ja eilisen kuvia tulee ainakin toivottavasti huomenna lisää :)
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti