tiistai 16. kesäkuuta 2015

#4 päivä Ahvenanmaalla

Rakas päiväkirja, tiistai 16.6.2015. #4 päivä Ahvenanmaalla

Klo on jo yli kymmenen, kun aloitan kirjoittamaan tätäpäivää, joten kirjoitan tosi lyhyesti tiivistetysti.
Tämän päivän ekapeli oli jo klo 11 ja vähän päälle. Teimme kyllä kaiken mahdollisen valmistautuaksemme tulevaan koitokseen. Illalla olisi disco jonne tytöillä oli hirmu hinku, mutta kun Ari eilen sano, että jos ette pelaa kunnolla niin ei ole discoon asiaa. Se ei tarpeeksi hätkäyttänyt ja pelit meni mettään, joten oli keksittävä jotain sykähdyttävämpää. Kun aikuiset oli tulossa kahvilta aamupalan jälkeeen ja me oltiin jo venyttelemässä luokassa, keksi Ari ja muut pienen valkean valheen. Kun aikuiset tuli luokkaan me oltiin jo melkein venytelty ja siihen venyttely loppui, kun tytöt saivat kuulla uutisen, miksi aikuisilla kesti noin kauan. " Tänään pääsette illalla discoon," sanoo Ari astuessaan luokkaan. Alkaa kuulua riemun kiljahduksia, " Mutta, jos ette pelaa hyvin teille on katsottu ja valittu yhden poikajoukkueen valkun ja poikien kanssa tanssiparit discoon, " Ari jatkaa vakavana. No tytöt panikoivat ja alkoivat miettiä minkä näköinen tämän pari olisi, sillä tytöille tämä juju meni ihan täydestä.

Ensimmäin peli on aluillaa ja kaikki on ihan jännityneitä uhkauksen vuoksi. Kun Nice futiksen pelaajat astelivat kentälle alkoi varmaan jännitys laueta. Peli alkoi loistavasti, peli oli mennyt taas varmaan 10sek ja Venkku paukuttaa verkkoon. Peli jatkuu yhä tasaisena, mutta lopulta Nice futiksen tytöt tekevät hienon maalain ja peli on 1-1 Nice F tekee vielä kolme maalia lisää kunnes tulee puoliaika.
Toinen puoliaika alkaa taas kovaa 4-1 tilanteessa Nicelle, peliä ei taaskaan pelata pitkään, kun Nicen F:än maalissa kolisee ja pian uudestaan ja peli on 4-3 Tsemppi jatkuu vieläkin, mutta tytöt on jo juossut itsensä puhki. Lopussa Nice futis tekee vielä yhden maalin ja peli päättyy 5-3. Vaikka peli oli tappio oli se selvästi paras peli koko turnauksessa. Eli hyvillä mielillä huilaamaan.

Väliajalla käydään syömässä ja leväätä samalla, kun katsotaan Nice peliä videolta.
On toisen koitoksen aika. Tässä tiesimme jo, että tämä olisi viimeinen peli eikä me päästyäisi enää jatkoon, kun 1%mahdollisuudella. Mutta se ei haitannut peliin lähdettiin hyvällä asenteella. Peli olisi JäPs:iä vastaan ( Kaverini Jasmiina pelaa siellä, terkut Jasmiinalle ) tiesimme, että peli oli voitettavissa ihasn hyvin, mutta koskaan ei saa lähteä takki auki. Paita epidsodin jälkeen ( jouduin juoksee hakemaan ja ettimään kaikkien siniset pelipaidat koululta ) peli sai alkaa, muistaakseni tässäkin pelissä tykitettiin heti alussa 1-0 JäPs:in verkkoon. Tämäm tapahtui vielä toisen kerran pelin aikana. Peli voitettiin 2-0, mutta peli ei ollut hyvää. Viimeinen peli oli ohi ja uhan ok meinigillä.

Koululla syötiin ruoka, ja valmistauduttiin discoon. Tyttöjen kokopäivöän stressi ja pelko pojista raukeaa, kun tytöt kuulevta, että heitä oli vedetty höplästä. Oltiin valmiita lähtemään discoon, vaikka itse olisin halunnut jäädä koululle. Paikka oli pieni ja ahdas huoneito, joka oli täynä ihmisiä. Minä vain makoiolin koko melki 2h ajan vain sohvella joka Yllätys oli varannut enkä tiiä mitä muut oli tehnyt.
Illalla, kun pääsimme luokkaan minua väsytti jo, mutta entäs nyt! Klo on 22.49 ja sammun ihan kohta.
Hyvää yötä ja saatan laittaa huomenna jotain pelikuvia tästäpäivästä.

      <3:mellä  Minttu Kurki ja nukkuvat 04 tytöt

P.S. pahoittelen kirjoitus virheitä olen niin silmät jo ummessa, että en huomaa niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti